Handmade
products

Hi, ik ben Willeke! Ik verzamel graag mooie spullen om me heen, vind het leuk om buiten in de tuin te rommelen en heb een warm hart voor mensen. Met Rebourne & Nature kan ik mijn ideeën en dromen bundelen!

Rebourne&Nature staat voor pure, eerlijke en mooie producten, waarvan we een deel zelf maken. Dit doe ik alleen of samen met anderen. Alles in de stijl waar ik van houd:
*groen * naturel * stoer * hout * puur

Ik pak je bestelling graag mooi in omdat ook jij voor ons belangrijk bent en gezien wordt.

Liefs Willeke

Ons verhaal

Rebourne & Nature heeft een POP-UP shop en een webwinkel op Noordersluis. We zitten een beetje op een verborgen (maar mooi!) stukje, maar met behulp van de plattegrond weet je ons vast wel te vinden!
Wij zijn 2 dagdelen per week open voor klanten, maar wanneer je niet kunt wachten is de webwinkel natuurlijk 24/7 beschikbaar. Af en toe zullen we vaker open gaan als daar vraag naar is. Daarnaast zijn we af en toe op marktjes te vinden. Dit zal allemaal op de website te vinden zijn, dus houd ‘m in de gaten!

Op ons terrein op Noordersluis ben ik samen met mijn man hard bezig om een super leuke omgeving te creëren. Niet voor commerciële doeleinden, maar voor het Koninkrijk van God. 

Je vindt bij ons rust, warmte en gezelligheid met zicht op loslopende kippen, onze moestuin, de Vaart en natuurlijk een knus winkeltje!  Dat alles in een onverwacht groene omgeving op het industrieterrein. 

Welkom!

Liefs Willeke

Belevenissen

Andere belevenissen bij Rebourne

Feestje

 • Meer informatie

  Heb je iets te vieren? Kom dan bij ons! Je kunt in een ontspannen buitenleven sfeer je feestje vieren precies zoals jij het voor ogen ziet. Lekker buiten, in de sfeervol ingerichte Bell tent met huiskamersetting, de Cross-over tent waar je (bij slecht weer) in kan chillen en er staan picknickbanken. Dit alles staat tot je beschikking wanneer je een feestje bij ons wilt vieren. Leuk toch?

  We maken jullie feestje graag compleet met gebruik van de sfeervolle OFYR-grill of met verse pizza’s van De Buurjongens.

  Eten en drinken mag je zelf meenemen.

  Er zijn kopjes, glazen, borden en bestek aanwezig voor ca 25 personen. Wanneer je met meer personen bent graag zelf serviesgoed mee  brengen.

  Prijzen:

  Vanaf €150,- per dagdeel.

  €60,- huur OFYR-grill inclusief hout. ( Zelf vlees e.d. meenemen )

   €15,- per persoon met een minimum van €100,- voor op locatie gebakken pizza van ‘De Buurjongens’ .

  Voor meer info, speciale wensen en reserveringen, mail Willeke:  willeke@rebournenature.nl

POP-UP Ateliers

 • Meer informatie

  Ben je op zoek naar een “bubble” in een inspirerende omgeving waarin je lekker creatief bezig kunt zijn en ook je creatieve uitspattingen kunt presenteren? Dan is deze kleine, lekker lichte pipowagen misschien wel wat voor jou. In de nabije toekomst verwachten nog meer van dit soort bubbels beschikbaar te kunnen maken voor gepassioneerde makers. Neem voor meer info gerust contact op met Willeke: willeke@rebournenature.nl

Bijzonder vergaderen

 • Meer informatie

  Wil je een keer anders dan anders vergaderen? Lekker buiten of in een sfeervol ingerichte Bell tent? Dat kan! Onze Bell tent heeft een huiskamersetting voor ongeveer 10 personen. Bij mooi weer kan er lekker buiten gezeten worden. Ook hebben we nog een bijzondere plek aan het water waar je met warm weer heerlijk kunt zitten met ca. 8 personen.

  We maken jullie vergadering graag compleet met thee en koffie van koffiebranderij Man met de Baard. Wil je er ook graag verse pizza’s van De Buurjongens bij of gebruik maken van de sfeervolle OFYR-grill? We regelen het graag!

  Wil je graag hapjes, sap, frisdrank, enz. Het staat je vrij om eten en drinken zelf mee te nemen.

  Prijzen:

  Vanaf €150,- per dagdeel voor ca 10 personen. Inclusief een kopje koffie/thee.

  €15,- voor een extra ronde koffie/thee.

  €60,- huur OFYR-grill inclusief hout. (Graag zelf vlees e.d. meenemen)

   €15,- per persoon met een minimum van €100,- voor het inhuren van ‘De Buurjongens’ voor op locatie gebakken pizza.

  Voor meer info, speciale wensen en reserveringen, mail Willeke: willeke@rebournenature.nl

POP-UP Gym ( in aanbouw )

 • Meer informatie

  Voor degenen die graag buiten sporten hebben we deze kleine POP-UP Gym. Huurders van de werkplekken en ateliers kunnen er voor een kleine vergoeding gebruik van maken om de gedachten even te verzetten en tegelijkertijd fitter en sterker te worden. De bouw van een zwemsteiger waar vanaf je je in het frisse water kunt laten plonsen en een buitendouche staat nog op de planning.

  De locatie is ook beschikbaar voor personal trainers met kleine groepen en lieden die graag hun eigen sportieve plan trekken. Polderpower!

  Zin om je in het zweet te werken? Vraag om meer informatie bij Rinze 06-11784580.

Buitengewone werkplekken (in aanbouw)

 • Meer informatie

  Fleur jij op van een werkomgeving die uitnodigt om je werk op een effectieve, ontspannen manier te doen in combinatie met veel buiten zijn, de nodige beweging en verbinding met positieve mensen die het verschil willen maken? Dan hebben we goed nieuws voor je! We zijn namelijk diverse buitengewone werplekken aan het creëren waar jij optimaal tot je recht gaat komen! Verhuur is per dagdeel of voor een langere periode mogelijk. Willeke vertelt je er graag meer over: willeke@rebournenature.nl

Rebourne POP-UP Experience

 • Meer informatie

  Rebourne & Nature is gevestigd op de POP-UP Experience van Rebourne, een bedrijf met “A worthy place for everyone” als missie. Rebourne ontwikkeld en levert POP-UP oplossingen waarmee vanuit het niets, aantrekkelijke omgevingen om te wonen, werken, leren en recreëren gecreëerd kunnen worden. De POP-UP Experience is een soort levende showroom waar diverse POP-UP oplossingen ervaren kunnen worden. Ook vind je er diverse groene technologieën voor duurzaam en  zelfvoorzienend leven. Wil je er meer over weten, bel dan Rinze, de man van Willeke en één van de drijvende krachten achter Rebourne: 06-11784580.

Shop

onze producten

Bezoek

onze winkel